Close

De beste behandeling van uw auto

Detail koning

Specialist in exclusieve autoverzorging.

Glasscoating Met Mayvinci

tarieven

Hier een overzicht van onze pakketten. Een auto poetsen kan iedereen en is geen blijvende oplossing voor lak problemen. detailing pakt de problemen echt aan! Vakkundig worden de glans en de reflectie van de autolak hersteld en uw auto ziet er weer als nieuw uit!

MK4

18 maanden bescherming
650 vanaf
  • Dikte coating 2-3 µm

Mk 4 bestaat uit Si O2-verbonden nanodeeltjes die chemisch inert zijn, een keramisch membraan met een hoge krasbestendigheid dat een verbazingwekkende bescherming en een wasachtig uiterlijk biedt.

C16

36 maanden bescherming
995 vanaf
  • Dikte coating 3-4 µm

C16 biedt een matrixachtig membraan van beschermende en vuilafstotende laag op geverfde oppervlakken, met een synergie van hydrofobe en zelfreinigende eigenschappen. De helderheid en glans weergegeven door C16 garandeert een belangrijke verbetering en bescherming. C16 omhult het behandelde oppervlak door het chemisch te hechten, terwijl het zelfs nog grotere intern samenhangende eigenschappen behoudt.

Ayanmo

60 maanden bescherming
1700 vanaf
  • Dikte coating 4-5 µm
Meest gekozen

​De componenten van Mayvinci Europe “Ayanmo” zorgen voor een buitengewone hechting op het oppervlak, versterkt met gecrosslinkte keramische ruggegraat. De moleculaire morfologie brengt hardheid en elasticiteit in de functies van de film.​

Maak vandaag nog een afspraak

Autoverzorging is onze passie, neem dus vandaag nog contact op om uw auto weer te laten shinen!

Over ons

Detail Koning Auto Studio is de enige echte Auto Studio van Noord Holland. Gebaseerd op het Amerikaanse concept van een alles-in-een detailer, kunt u bij Detail Koning Auto Studio goed terecht voor een kleine schoonmaakbeurt tot een volledige refinishing van uw voertuig. Op locatie of in onze studio.